Verzeker uw particuliere risico's via ons kantoor

Uw woning, inboedel, auto en aansprakelijkheid. Het is slechts een kleine greep uit alle mogelijke verzekeringen in uw privéleven. Welke zijn noodzakelijk? En wat is een overweging waard? Maak de juiste keuzes samen met onze adviseurs. We regelen uw verzekeringen in de volgende categorieën: 
Vervoer  |  Woonhuis  |  Reizen

Verzeker uw vervoer

Bij de diverse vervoersverzekeringen zijn de polisvoorwaarden wellicht nog belangrijker dan de prijs. Daarin wordt uiteengezet in welke situatie iets verzekerd is. Een rechtsbijstandsverzekering en een ongevallenverzekering zijn waardevolle aanvullingen. Wij regelen onder andere de volgende verzekeringen voor u:

autoverzekering

 ongevallen-inzittendenverzekering

 schadeverzekering voor inzittenden

motorverzekering

 caravanverzekering

bootverzekering

 Uw woonhuis goed verzekerd

Een eigen huis is een belangrijk bezit. Het is van belang om een goede verzekering af te sluiten voor uw woning, mocht er bijvoorbeeld brand-, water-  of stormschade ontstaan. Een goede dekking zonder onverwacht hoge eigen risico's? Laat u goed informeren door onze adviseurs.

Wij gaan graag met u in gesprek over de verschillende woonhuisverzekeringen. Naast een uitgebreide dienstverlening geven wij advies op maat. Wij bieden u onder meer de volgende verzekeringen:

opstalverzekering
inboedelverzekering
glasverzekering
kostbaarhedenverzekering
computerverzekering 

Goed verzekerd op reis

Een weekje skiën in de Alpen. Een tocht van 4 weken door Azië. Of wilt u familie laten overkomen uit het buitenland? Waar u uw vakantie ook doorbrengt, zorg voor een goede reisverzekering. Wij sluiten die graag voor u af.

Risicobeheer door C. van der Roest Assurantiën in Huizen

U wilt uw kinderen laten studeren. Misschien wel ver buiten de regio van het Gooi. En af en toe met het gezin eropuit. Als u de pensioengerechtigde leeftijd bereikt hebt, geniet u graag van uw vrijheid. Daar heeft u hard voor gewerkt. Maar u heeft niet alles in eigen hand. Een verzekeringspakket via ons kantoor dekt een stuk financiële onzekerheid af.
GezinWerk | Financiën

Verzekeringen voor het gezin

Niets is waardevoller dan uw gezin. U moet er toch niet aan denken dat er iets met uw partner of uw kind gebeurt. Maar u heeft natuurlijk niet alles zelf in de hand. Met onder meer de volgende verzekeringen zorgen wij ervoor dat u goed verzekerd bent:

ziektekostenverzekering
aansprakelijkheidsverzekering
rechtsbijstandverzekering
ongevallenverzekering
reisverzekering (Tourist Travel Insurance)

Goed verzekerd tegen de gevolgen van (baan)verandering

U besluit om parttime te gaan werken. Of u begint een eigen bedrijf. Misschien is eerder stoppen met werken een goede optie. Al deze beslissingen hebben financiële gevolgen. Het kan zelfs voordelig voor u uitpakken. Ons risicobeheer helpt u daarbij. Daar horen onder andere de volgende verzekeringen bij:

levensverzekering 
overlijdensrisicoverzekering 
uitvaartverzekering 


Ga zorgvuldig om met uw financiën

Wilt u een extra oudedagsvoorziening of wilt u een hypothecaire lening afsluiten? Laat u goed informeren door onze adviseurs.

We beschikken over diverse mogelijkheden om uw kapitaal te beschermen:

lijfrenteverzekering
bankspaarproducten
hypothecair krediet
persoonlijke lening/ krediet
overlijdensrisicoverzekering

Sluit uw verzekeringen voor uw nieuwe huis af bij C. van der Roest Assurantiën als u gaat verhuizen naar Huizen.

Bedrijfsverzekeringen

Heeft u de downloads van C. van der Roest Assurantiën al gelezen?

Schade melden

Ga goed verzekerd op reis met een doorlopende reisverzekering van C. van der Roest Assurantiën.

Hypotheken

Alhoewel de naam anders doet vermoeden, biedt C. van der Roest Assurantiën gepolijste verzekeringspakketten.

Particuliere verzekeringen

Maak een afspraak